Nieuws voor u op een rij Alle berichten die wij op de homepage hebben geplaatst en nog actueel zijn, kunt u hier terugvinden. Informatie die niet meer relevant genoeg is, zullen we echter wel verwijderen.

Wie fietst er in 2019 op deze RegioBank fiets?

RegioBank actie tot eind 2018

Bij onze RegioBank vestiging in Eersel loopt een actie waarbij een echte RegioBank fiets wordt verloot. (Nieuwe) klanten die vóór 31 december met hun particuliere betaalrekening overstappen naar de RegioBank, en daarbij gebruik maken van de overstapservice, maken kans. Ook krijgen alle nieuwe rekeninghouders bij het openen van de rekening in ieder geval een cadeaubon voor een lekkere lunch bij DiT eten en drinken in Eersel. De RegioBank bevindt zich aan de Nieuwstraat 48.

Na de zomer de camper in de stalling?

Verzekering blijft doorlopen

Heeft u een fijne zomer gehad en bent u er veel op uit geweest met uw oldtimer of kampeerauto? Mogelijk gaat u deze in de winter niet meer gebruiken. Wij krijgen dan nogal eens de vraag of we de dekking van de verzekering van het voertuig kunnen opschorten. Helaas gaat dit niet. De premies van oldtimers en campers zijn namelijk al gebaseerd op beperkt gebruik, waarbij ook rekening is gehouden met een periode van stilstand. De dekking kan dan ook niet opgeschort worden dus de polis moet gewoon door blijven lopen. Wat u wel kunt doen is bij de RDW het kenteken tijdelijk opschorten zodat u in ieder geval voor die periode geen wegenbelasting hoeft te betalen. Let er wel op dat u op tijd bent om uw kenteken weer aan te melden zodra u van plan bent om weer de weg op te gaan!

Ik ga op reis en neem mee ...

Ga goed voorbereid op vakantie

Fijn, de vakantieperiode breekt weer aan! Maar voordat je bij het zwembad kunt liggen of die actieve vakantie tegemoet kunt gaan, moet er nog veel geregeld worden. Wat gaat er bijvoorbeeld allemaal mee? Met de checklists die je kunt vinden op internet kom je een heel eind. Maar het wil nog wel eens voorkomen dat er wat over het hoofd wordt gezien dus wij hebben een paar aandachtspunten op een rijtje gezet.

Lees onze tips

Heb je de financiële ruimte? | Los dan nù af!

Los wél af op je aflossingsvrije hypotheek

Aflossen op een aflossingsvrije hypotheek? Hoezo? Bij aflossingsvrij denken veel mensen ten onrechte dat er niet hoeft te worden afgelost. Maar vergis je niet, deze lening moet wel degelijk worden terugbetaald! Er zijn niet veel mensen die dat bedrag in één keer op tafel kunnen leggen, dus het is zaak om ervoor te zorgen dat aan het eind van de looptijd het aflossingsvrije deel zo laag mogelijk is.

Wil je weten hoe? Lees verder

Heeft u (recent) een adviesgesprek met ons gehad?

Beoordeel ons op Advieskeuze.nl

Wij hopen dat u een goed en prettig gesprek heeft gehad met een van onze medewerkers en dat het advies wat u kreeg waardevol voor u was. Wij waarderen het als u uw ervaringen en beoordeling zou willen delen op Advieskeuze.nl.

Beoordeel Verberkmoes op Advieskeuze.nl

Vacature: Financieel adviseur buitendienst

Krijg je inspiratie van klantencontact?

Gaat er bij jou een vuurtje branden als je mensen kunt helpen en krijg je inspiratie van klantencontact? Dan gaat deze functie jou wel bevallen. Voor onze buitendienst in Valkenswaard zoeken wij een financieel adviseur voor onze particuliere relaties, die niet de producten, maar wel de mens centraal stelt in zijn of haar contacten met de klant.

Lees de volledige vacature

Betalingstermijn grote bedrijven beperkt

"Zij zijn groot en ik is klein, en da’s niet eerlijk, o nee."

Voor het MKB en de ZZP'ers is de lange betalingstermijn die grote ondernemingen aanhouden, al jaren een probleem. Voor hen is er goed nieuws! Vanaf 1 juli 2017 is het namelijk wettelijk geregeld dat de betalingstermijn in een overeenkomst maximaal 60 dagen mag zijn. Claassen Advocaten heeft hier een artikel over geschreven.

Meer weten? Ga naar het artikel

Aflossingsvrij is niet hetzelfde als vrij van aflossing

Dertig jaar, dat gaat snel

Een looptijd van dertig jaar, dat lijkt lang, maar de tijd gaat sneller dan je denkt en voor je het weet is het zover. De hypotheek ‘loopt af’. Bij aflossingsvrije hypotheken heb je nog steeds een forse schuld staan tot soms wel de volledige waarde van je huis! Hoe ga je dat betalen? Veel mensen zitten op dat moment ook nog minder dan 10 jaar van hun pensioen af. Dan is het lastig om een nieuwe hypotheek te krijgen en moet je misschien je huis verkopen. Zaak dus om nú al actie te ondernemen.

Hoe nu verder?

Cybercrime | Betalen of niet betalen?

Bescherm uzelf tegen ransomware

Als u getroffen bent door ransomware dan is uw computer geblokkeerd en/of zijn de gegevens erop gegijzeld. Door middel van het betalen van losgeld (‘ransom’) ZOU de computer of gegevens weer worden vrijgegeven. U raadt het al… dat gaat niet gebeuren. Bij betaling is het geld verdwenen maar blijft de computer geblokkeerd, mogelijk wordt er nóg meer losgeld gevraagd. Deze online vorm van afpersing is momenteel erg actueel en heeft wereldwijd al veel slachtoffers gemaakt.

Hoe kom je er aan en hoe kom je ervan af?

"Een mooie verrassing"

Jos en Angelique Koolen

Het hele team van Verberkmoes: ontzettend bedankt voor het mooie boeket dat we van jullie mochten ontvangen naar aanleiding van ons 25-jarig huwelijk op 26 maart.. Een mooie verrassing. Bedankt, Jos en Angelique Koolen.

"We hebben niet vaak contact, maar als het nodig is dan staan ze voor me klaar, en dat is super."

Frank Swinkels

Vele jaren geleden begon ik met mijn IT bedrijf en regelde ik mijn verzekeringen al bij Nol Verberkmoes, de oprichter van Verberkmoes Assurantiën. Daarna maakte ik een volgende stap, ditmaal in de horeca; het Restaurant de Zwaan in Borkel. Nadat ik de Zwaan verkocht had, ben ik weer een nieuw IT bedrijf begonnen. Al die keren bracht ik alles onder bij Verberkmoes. We hebben niet vaak contact, maar als het nodig is dan staan ze voor me klaar, en dat is super. Laatst nog had ik de hulp ingeroepen van Verberkmoes, vanwege vertraging van mijn bedrijfsactiviteit. En ook hierbij hebben zij alles uitstekend voor me geregeld. Mijn carrière ging van IT naar de Horeca en weer terug naar de IT. Wie weet wat de toekomst verder brengt, maar één ding staat vast en blijft onveranderd: Verberkmoes Assurantiën geeft mij het veilige gevoel en het overtuigende vertrouwen en daar blijf ik bij.

Wel of niet je hypotheek oversluiten?

Kijk eerst goed naar je situatie

Lage(re) maandlasten voor langere tijd is wat veel mensen graag willen en met de huidige lage hypotheekrente speelt op dit moment bij velen de grote vraag "Kan ik mijn hypotheek laten oversluiten want de hypotheekrente is zo laag?". Je zou denken dat het antwoord een volmondig "JA!" is. Was het maar zo eenvoudig. Ook al is de hypotheekrente historisch laag, het antwoord is niet meteen ja en dat zal veel mensen verbazen. Sterker nog, in de meeste gevallen blijkt dat oversluiten juist geen voordeel oplevert. Maar dit neemt niet weg dat het goed is om er toch naar te kijken. Er zijn namelijk ook nog andere mogelijkheden om je maandlasten omlaag te brengen.

Lees verder wat die mogelijkheden dan zijn

Cybercrime in het mkb | een reëel gevaar

Cybercrime in het mkb - een reëel gevaar

Net als in de offline wereld krijgen bedrijven online ook te maken met criminaliteit. Hacken is het nieuwe inbreken, phishing het nieuwe oplichten, gijzelen van gegevens het nieuwe ontvoeren en het stelen van gegevens heeft net zo veel of misschien nog wel meer impact dan het stelen van je portemonnee. We zetten sloten op de deur, installeren alarmsystemen, verzekeren ons tegen schade als gevolg van ruitbreuk of letsel bij overval en meer. Online gebeurt niet hetzelfde, daar nemen veel bedrijven niet of nauwelijks maatregelen terwijl de gevolgen fataal kunnen zijn.

Lees meer over cybercrime in het mkb

".. er wordt goed meegedacht in oplossingen die gericht zijn op onze tak-van-sport"

Marloes de Nooijer | White

We hebben altijd prettig contact en er wordt goed meegedacht in oplossingen die gericht zijn op onze tak-van-sport: het online speelveld en welke risico's daar met een goede verzekering afgedekt kunnen worden. Dus... wij zijn enthousiast!

Lik-op-stukbeleid bij valse verzekeringsclaims

Fraudeurs betalen zelf de schade

Helaas komt het nog te vaak voor; valse verzekeringsclaims. De kosten die gepaard gaan bij het opsporen van fraude en het terugvorderen van uitgekeerde bedragen, worden door de eerlijke verzekerde meebetaald. Dat gaat nu veranderen. Verzekeraars gaan per direct de schade bij de fraudeurs neerleggen met minimaal een boete van 532 euro.

Lees meer over dit lik-op-stukbeleid

"Wat een fijn gevoel om jullie als tussenpersoon te hebben na de hagelbui van 23 juni"

Peter en Jenny Claassen

"Wat een fijn gevoel om jullie als tussenpersoon te hebben na de hagelbui van 23 juni. Bij alle ellende en schade is het fijn om een tussenpersoon te hebben die goed te bereiken is en er ALLES aan doet om de schade zo spoedig mogelijk in beeld te brengen en expert stuurt en goedkeuringen geeft voor spoedig herstel. Ik zeg petje af👍en hopelijk komt er voor jullie ook snel weer wat rust op jullie werk. Dankbare cliënten Peter en Jenny"

Presentatie beschikbaar hypotheekavonden

Bent u niet geweest?

Op onze twee informatieavonden over hypotheken in mei en juni 2016 hebben we weer veel gasten mogen verwelkomen. Het onderwerp hypotheken leeft duidelijk onder onze klanten. Zowel starters als huiseigenaren kregen antwoorden op de belangrijkste vragen die nu actueel zijn. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van een eerste huis kopen of het oversluiten van uw huidige hypotheek? Dan hebben wij voor iedereen die er niet bij kon zijn de presentatie in pdf vorm beschikbaar gesteld. Heeft u naar aanleiding hiervan vragen of wilt u meer weten over uw eigen situatie, neem dan contact met ons op.

open de presentatie

Hoe regelt u het verhalen van verkeersschade?

Hoe regelt u het verhalen van verkeersschade?

Zeker als u uw auto heeft verzekerd op basis van alleen WA of WA met beperkt casco, is het verstandig om daarbij een rechtsbijstandsverzekering verkeer te nemen. Bij een ongeval kunt u eigenlijk niet zonder, zelfs als de tegenpartij níet moeilijk doet!

Lees verder waarom

Voorkom waterschade in de horeca

Preventie en regelmatige controles

Een verstopte afvoer, hevige neerslag, het scheuren van een waterleiding. Allemaal oorzaken waardoor waterschade kan ontstaan. Door het nemen van kleine maatregelen en het uitvoeren van regelmatige controles, kun je groot leed voorkomen. Driessen Assuradeuren heeft het “Waterpreventieplan” opgesteld voor de horeca. Hierin worden een aantal veelvoorkomende situaties op een rijtje gezet en de maatregelen die men kan nemen om deze voor te zijn. Uiteraard zijn de tips ook thuis bruikbaar.

Bekijk het document

"Ze luisteren goed naar wat wij willen en denken mee met wat wij nodig hebben"

Christine Huybregts

Via familie hoorden wij positieve verhalen over de goede service van Verberkmoes. Voor ons een reden om het gesprek aan te gaan en onze verzekeringen bij Verberkmoes onder te brengen. Familie is een goede raadgever blijkt wel, want wij hebben ervaren hoe klantvriendelijk de medewerkers zijn. Ze luisteren goed naar wat wij willen en denken mee met wat wij nodig hebben. Zo zijn onze verzekeringen bekeken en waar nodig aangepast aan onze situatie. Als er een keer iets is, dan blijkt ook hoe betrouwbaar ze zijn. We krijgen altijd een snelle reactie en alles wordt naar tevredenheid afgehandeld. Kortom wij zijn zeer positief over Verberkmoes.

Een beleggingsverzekering is aan te passen

Neem uw polis onder de loep

Uit onderzoek van het Nibud blijken veel mensen uit desinteresse of wantrouwen niet na te (willen) denken over hun beleggingsverzekering, ondanks dat dit financieel voordeel kan opleveren. Om mensen te activeren er wel naar te kijken heeft het Nibud een speciale website opgezet met veel praktische informatie, tips, stappenplannen en checklists. Hiermee wordt heel eenvoudig duidelijk wat u moet weten en wat u kunt doen. Heeft u een beleggingsverzekering, of weet u het niet zeker, breng dan een bezoekje aan deze site.

Ga naar de Nibud site

Ondernemers opgelet! Vanaf 1 januari 2016 is ...

... de meldplicht datalekken ingegaan

Als ondernemer gaat u zorgvuldig om met gegevens van uw relaties en medewerkers. Helaas is niet altijd te voorkomen dat informatie wordt gelekt. Gebeurt het toch, dan heeft u vanaf 1 januari 2016 de plicht om dit te melden bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Op de website van het CBP vindt u meer informatie en antwoorden op praktische vragen rondom de meldplicht datalekken. Zorg dus dat u op de hoogte bent vóórdat er zich een datalek bij uw onderneming voordoet.

Lees meer op de site van het CBP

Hoe kunt u gegevens veilig verwerken?

Meer duidelijkheid over de regels

Met het ingaan van de meldplicht datalekken en de daaraan verbonden boetes, is er een extra reden om gegevens op een veilige manier te verwerken en te beheren. Maar wat zijn nu de criteria? De video van Brenno de Winter geeft meer duidelijkheid.

Bekijk de video

Online advies voor klanten Voedselbank

Lancering adviesplatform Quilify

Dinsdag 10 november 2015 werd het online-adviesplatform Quilify gelanceerd. Dit platform is onderdeel van een samenwerkingsverband om op een laagdrempelige manier klanten van de Voedselbank Eindhoven gratis financiële en juridische hulp aan te bieden. Voor een specifiek advies kunnen zij via de webcam of live in contact komen met adviseurs van Stichting De Zilvervloot, Claassen Advocaten en Verberkmoes Assurantiën. Dit initiatief is ook in het nieuws geweest o.a. bij Studi040.

Bekijk de video van Studi040

Weet u wat te doen bij letsel?

Informatiegids over letselschade

Er bestaan verschillende situaties en soorten ongevallen waardoor u letsel kunt oplopen en waarbij u vindt dat een ander verantwoordelijk is voor uw schade. DAS heeft een informatiegids uitgegeven waarin de verschillende soorten ongevallen staan beschreven en wat de regels hierover zijn die in de wet staan. Ook staat erin wat u kunt doen als u met letsel te maken krijgt.

Bekijk de informatiegids letsel

"Als leek in deze branche is het fijn als er iemand is die met je meedenkt en dat doet Verberkmoes."

Paula Verstappen – Undutchables

Zowel voor mijzelf privé als voor het bedrijf Undutchables, waar ik general manager van ben, lopen de verzekeringen bij Verberkmoes. Als er veranderingen aankomen, of als er andere zaken zijn die belangrijk zijn, informeert Verberkmoes ons tijdig. Zo lopen we eens per jaar alles door zodat we op de hoogte blijven en kunnen aanpassen waar nodig. Als leek in deze branche is het fijn als er iemand is die met je meedenkt en dat doet Verberkmoes. Zo was het ook Verberkmoes die had geconstateerd dat wij op 2 plaatsen eenzelfde verzekering voor het personeel hadden lopen. Dit had niemand opgemerkt, ook de accountant niet. Door de scherpte van Verberkmoes en daaropvolgend de bemiddeling, hebben we een fors bedrag terug ontvangen. Tot op heden heb ik geen nadelen ondervonden van het werken met Verberkmoes, mocht dit ooit zo zijn dan weet ik zeker dat ze er alles aan zullen doen om zaken naar tevredenheid op te lossen. Verberkmoes is voor mij een betrouwbare partij, men is duidelijk en, ook niet onbelangrijk, het is prettig en gezellig om met ze samen te werken.

"'Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.’ Duidelijker kan het niet zijn."

Michel Huibers

'Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.’ Duidelijker kan het niet zijn. Mijn relatie met Verberkmoes is gebaseerd op vertrouwen en dit zinnetje verwoordt helemaal wat ze voor me doen, namelijk mij ontzorgen in de breedste zin van het woord. Daar komt nog bij dat ze bij Verberkmoes alle disciplines in huis hebben zodat je ook een echt totaaladvies krijgt. En als er dan een keer iets aan de hand is, dan wordt het ook naar alle tevredenheid opgelost. De klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en dat merk je. De persoonlijke benadering bezorgt mij echt het ‘Goede Gevoel’.

"Het lijkt of ze me echt kennen en de oprechte vriendelijkheid, dat maakt nou nét het verschil!"

Riëtte van den Oetelaar

“Met ons trouwen in 1990, brachten wij al onze verzekeringen onder bij een grote verzekeraar... Helaas, toen de kinderen kwamen deden er zich dus ook wel eens ongelukjes voor. Veel geregel, veel kleine lettertjes, kortom; uiteindelijk betaalden we het allemaal zelf. Na een lastig ongeluk met mijn dochter werd ik zoóó bot behandeld dat ik dus direct alle verzekeringen heb opgezegd. Gelukkig had ik, op aanraden van een collega, net een oriënterend gesprek met Verberkmoes gehad. Ook voor deze zaak waar ze niets mee hoefden te doen, hebben we wel heel goed advies gekregen! We zijn toen direct met alles overgestapt en we zijn nog steeds erg tevreden! De keren dat ik ze spreek bij Verberkmoes, ben ik nog steeds verwonderd hoe prettig en vertrouwd het contact is. Het lijkt of ze me echt kennen en de oprechte vriendelijkheid, dat maakt nou nét het verschil! Daarnaast ben ik altijd tevreden over de snelheid waarmee gewerkt wordt. Of je nu een positief of een negatief antwoord krijgt... het is altijd duidelijk en snel! Kortom, Verberkmoes is écht gericht op de klant."