ONZE MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Verberkmoes is als regionale onderneming van oudsher betrokken bij de gemeenschap in de regio Valkenswaard en daarbuiten. Dit houdt in dat wij maatschappelijke initiatieven ondersteunen door middel van sponsoring. Uiteraard zijn onze middelen ook niet onbeperkt dus we moeten helaas keuzes maken en dat betekent dat we sommige aanvragers moeten teleurstellen. Wilt u een initiatief bij ons voorleggen dan zullen wij deze naast onze criteria leggen voordat we besluiten tot sponsoring over te gaan.

Naast het overmaken van een geldbedrag verlenen wij ook sponsoring door het verzorgen van verzekeringen voor het evenement of de activiteit, of door inzet van uren. Dit gebeurt vooral bij jaarlijks ondersteunde evenementen.

ONZE CRITERIA VAN ACCEPTATIE

Naast dat wij jaarlijks vaste evenementen en goede doelen sponsoren, budgetteren we ieder jaar ook een bedrag om eenmalige initiatieven te ondersteunen. Dit kan ieder jaar dus weer anders zijn. Als we een verzoek tot sponsoring ontvangen, bepalen we aan de hand van onderstaande criteria of het doel in aanmerking komt.

  • Is het initiatief lokaal / regionaal georiënteerd?
  • Is er een relatie tussen de aanvrager en Verberkmoes?
  • Is het voor een vast doel (jaarlijks) of verlenen we eenmalig steun?
  • Is er nog (budgettaire) ruimte in de betreffende categorie?

Wilt u ons vragen uw doel te ondersteunen, stuur ons dan een e-mailtje met informatie over uw initiatief en wat u graag van ons wilt ontvangen. Wij bekijken dan uw verzoek en laten snel weten of we de mogelijkheid en middelen hebben om daar gehoor aan te kunnen geven.

2018

In 2018 ondersteunen we de volgende initiatieven.

Evenementen

Verenigingen

Sport

Goede doelen