Geef uw droom een kans

Dromen doen we allemaal, vanaf dat we klein zijn. Wat wilde u vroeger worden? Brandweerman, politie-agent, dierenarts of zangeres? Sommigen worden inderdaad wat ze vroeger wilden worden maar de meeste mensen gaan uiteindelijk iets anders doen en maken van hun jeugddroom met een beetje geluk een vrijetijdsbesteding. Sommige dromen zijn voor de lange termijn "als ik met pensioen ben, dan…”, andere voor de korte termijn, bijvoorbeeld als u voor het eerst een huis gaat kopen. Dromen veranderen ook met de jaren al naar gelang uw levensfase. Wat uw droom ook is, wij kijken samen met u of en op welke manier het haalbaar is met de middelen die u tot uw beschikking heeft.

Vertrouwenspersoon - niet alleen op financieel gebied

Uiteraard, wij zijn financieel adviseurs maar uw droom bestaat niet alleen uit geld. Geld is alleen een middel om die droom waar te maken. Er komt veel meer bij kijken, ook daarvoor bieden wij u ondersteuning. Laten we een voorbeeld nemen; Stel, u wilt een eigen bedrijf starten. Naast uw ideeën, de initiële financiering en het ondernemersplan komen er nog andere praktische zaken bij kijken, zoals: het kiezen van de beste locatie voor uw bedrijf, uitzoeken met welke wetgeving u rekening moet houden en wat u praktisch moet regelen als ondernemer. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide zakelijke netwerk kunnen wij u voorzien van het juiste advies op diverse terreinen, danwel doorverwijzen naar de juiste specialisten die u daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan notarissen, accountants, HR juristen, makelaars, financiers en corporate finance specialisten.

 

Onze financieel adviseurs ondersteunen u bij het waarmaken van uw droom. In onze adviesgesprekken staan altijd uw wensen centraal waarbij we uw totale situatie mee nemen in ons advies. Wij zullen u alleen díe oplossingen voorleggen die voor u zinvol zijn.

Onze oplossingen staan geheel ten dienste van het realiseren van uw dromen. Meer informatie over onze diensten kunt u hier vinden: verzekeringen, hypotheken, pensioenen.