Een huis is maar een stapel stenen Of is uw huis meer dan dat? Het is een thuis, een plek waar u zichzelf bent en waar u met uw geliefden samen kunt zijn. Met de juiste financiering kunt u zich ook écht thuis voelen. Ook de inrichting en spullen die u heeft, maken van uw huis uw eigen thuis. Dat gevoel van veiligheid kan echter wreed verstoord worden. Helaas wordt er nog steeds ingebroken, ontstaat er brand of gaat er gewoon iets stuk. De emotionele waarde is niet te vervangen maar met de juiste verzekeringen kunt u er toch voor zorgen dat het in ieder geval zijn geldelijke waarde niet verliest.

wat kunnen wij voor u betekenen

advies

Of u nu starter bent, doorstroomt naar een ander huis of een nieuwe hypotheekvorm afsluit, onze hypotheekadviseur helpt u de juiste vorm tegen de beste voorwaarden te kiezen.

Het aangaan van een lening zoals een hypotheek heeft nogal wat consequenties en daarom is het van groot belang dat u een gericht, persoonlijk en onafhankelijk advies krijgt. U kunt voor hypotheekadvies terecht bij Mark Tijsen. Hij adviseert u over de beste hypotheek voor uw situatie en wensen. Daarnaast geeft hij u ook aanvullend advies over welke verzekeringen en andere financiële producten voor u van belang kunnen zijn.

Voor meer informatie over de wijze van onze dienstverlening rondom hypotheken en de kosten daarvan willen wij u graag verwijzen naar het dienstverleningsdocument hypotheekvraag. Het algemeen dienstverleningsdocument en andere dienstverleningsdocumenten zijn te vinden in dit overzicht.

Verzekeringen

Om ervoor te zorgen dat uw huis en uw spullen goed verzekerd zijn, zoekt uw adviseur voor u uit welke oplossing het meest geschikt is in uw situatie. Hieronder een overzicht van de belangrijkste huis-gerelateerde verzekeringen.

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Glasverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering

Rond de hypotheek zelf zijn er ook verzekeringen om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld uw partner of gezin kan blijven wonen in het huis. De maandelijkse hypotheekkosten moeten immers betaald worden, ook als er minder geld binnenkomt door invaliditeit of overlijden.

  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Woonlastenverzekering

gerelateerde artikelen

Voor artikelen gerelateerd aan hypotheken, kijk ook eens op onderstaande pagina's: