Verzekeren is belangrijk Voor iedereen is het verstandig om zich te verzekeren tegen risico's, die men niet wil of kan lopen. Echter niet voor iedereen geldt hetzelfde. Het wel of niet hebben van een eigen huis, een gezin, een bedrijf, maar ook aspecten als leeftijd en levensfase bepalen mede de risico's die iemand loopt of wil lopen.

De verzekeringsbehoefte verschilt per persoon. Wij brengen op individueel niveau de risico's in kaart en samen bepalen we in hoeverre deze verzekerd dienen te worden.

wat kunnen wij voor u betekenen

Verzekeringen zijn er in allerlei soorten en maten, aangeboden door verschillende verzekeraars met allemaal hun eigen premies en voorwaarden. Het zelf uitzoeken van goede voorwaarden, dekkingen en bijbehorende premies is een behoorlijke klus. In het woud van alle verzekeringen die worden aangeboden, kan Verberkmoes u adviseren wat in uw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Een groot voordeel daarbij is ook dat u met één bedrijf te maken heeft. Voor zowel het krijgen van advies, het doorgeven van wijzigingen of schades, kunt u altijd bij ons terecht.

advies

Werknemers met een gezin en een eigen huis hebben een ander risicoprofiel dan een alleenstaande zelfstandig ondernemer. Zo zijn er nog tal van persoonlijke situaties denkbaar. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van verzekeren. Samen met u bekijken en inventariseren we de risico's die er spelen. Vanuit onze onafhankelijke positie kunnen wij een optimaal pakket samenstellen gericht op uw persoonlijke situatie en wensen. In ons advies leggen wij u de mogelijkheden voor en vertellen daarbij waarom dit de beste oplossing is voor uw situatie.

 

Voor meer informatie over de wijze van onze dienstverlening rondom verzekeringen en de kosten daarvan willen wij u graag verwijzen naar het dienstverleningsdocument risico's afdekken. Het algemeen dienstverleningsdocument en andere dienstverleningsdocumenten zijn te vinden in dit overzicht.

verzekeringen

Verberkmoes biedt op particulier gebied onder andere de volgende verzekeringen aan:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Auto-, motor-, en (brom-)fietsverzekeringen
  • Bruiloftverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Zorgverzekering

Mocht u een eigen bedrijf hebben of gaan opstarten dan zijn er weer andere verzekeringen van toepassing. Ga voor meer informatie naar de pagina 'speciaal voor zakelijke klanten'.