Bijna iedereen heeft een bankrekening en vaak zijn dat er zelfs meer, variërend van betaalrekeningen, spaarrekeningen en beleggingsrekeningen. Stel, u krijgt ineens een groot bedrag vanuit een erfenis of ontslag-/transitievergoeding ter beschikking, dan wilt u dit bedrag graag op een goede manier wegzetten en beheren.

wat kunnen wij voor u betekenen

Verberkmoes is als financieel adviesbureau aangesloten bij de RegioBank en ons bankfiliaal bevindt zich in Eersel. Naast dat u daar reguliere bankzaken kunt regelen, staan onze financieel adviseurs klaar om u te helpen. Uiteraard kunt u dan dezelfde Verberkmoes service verwachten. Het voordeel van de RegioBank is dat we alle moderne producten van een grote bank kunnen combineren met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, dus u krijgt een totaaladvies. Ook als u (startend) ondernemer bent, kunt u uitstekend terecht bij de RegioBank voor totaaladvies op particulier én zakelijk gebied.

compleet financieel advies

Verberkmoes staat u terzijde met uitleg en advies over uw hypotheek, verzekering, belegging, spaar- en betaalproduct, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn. Ook zakelijke klanten kunnen bij de RegioBank terecht voor gerichte producten zoals zakelijke betaalrekeningen.

Wij luisteren naar uw wensen en brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u de juiste keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken.

bank- en spaarproducten

Naast onze producten als hypotheken, verzekeringen en algemeen financieel advies, kunt u bij de RegioBank heel goed terecht voor het beheren van onderstaande bankproducten:

  • betaalrekening
  • spaarrekening
  • beleggingsrekening
  • banksparen
  • gouden handdruksparen
  • lijfrentesparen

De vaste medewerkers op de RegioBank aan de Nieuwstraat 48 in Eersel zijn Carien van Geel, Marion van de Ven en Annemieke Tromp. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Kijk hier voor meer specifieke informatie over de RegioBank en de lopende acties.